Kapcsolódjon ki,
hagyja maga mögött
a rohanó világot!


Malmok völgye projekt célja volt, hogy a helyi kulturális és természeti értékekre, a Művészetek Völgye helyi és virtuális közösségeire építő, a fenntartható fejlődést hangsúlyozó és a hagyományait innovatív eszközökkel megújító turisztikai attrakció jöjjön létre ami egész évben tud látogatókat vonzani a térségben.


Rendezvénynaptár

2019. Július
H K Sze Cs P Szo V
2020. 06. 01. - 2020. 08. 15.

Visszajövünk!

Gyere és fedezd fel a Malmok Völgyét!

Bővebben
2020. 08. 08. - 2020. 08. 18.

Irány a várhegy

Közösségi megmozdulás az egészség megőrzés, egészséges táplálkozás,
mindennapos környezetvédelem jegyében Hegyesden

Bővebben
2020. 08. 22. - 2020. 08. 29.

Kapolcska Családi Fesztivál

Játszóudvarok, kiállítások, nyitott műhelyek, kézművesség, kerámia, kovácsműhely, elmejátékok, zenei és színpadi programok három napon át azoknak, akik örömmel töltenek el egy békés, családias élményekben gazdag hétvégét Kapolcson a hagyományos kapolcsi értékek jegyében.

Bővebben
2020. 08. 28. - 2020. 08. 30.

Bondoró Fesztivál

Utcaszínház: Különféle impulzusok, az utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok. Masír bandák, óriás bábok, gólyalábasok és artisták, pantomímesek, marionettek, vásári forgatag és zenei koncertek.

Bővebben

Túraútvonalak

A projekt leghangsúlyosabb tartalma a településeket összekötő turisztikai út. A településekről induló, az országos túraútvonalakhoz csatlakozó helyi turistaút mintegy 35 kilométer hosszúságban gyalogos és részben kerékpározásra is alkalmas A Vigántpetendtől Kapolcsig az Eger-patak mentén, majd Monostorapátiig taliándörögdi kitérővel, továbbá Hegyesd irányába kifutva tart.


Töltse le applikációnkat


A Malmok Völgye applikáció segítségével pontról pontra járhatja végig a 23km-es túraútvonal elemeit és túrista látványosságait. A barangolás során a településen lévő információk, szolgáltatók, szállásadók csokorba szedve várják a felfedezésre induló túristákat.

Kerékpár bérlés

Túráinkra nem csak “normál” kerékpárral, hanem eBike-kal is jöhetsz! Amennyiben nem szeretsz, nem tudsz vagy nem akarsz felfelé tekerni, netán csak erőlködés nélkül szeretnéd a túrákat teljesíteni bérelj tőlünk prémium eleketromos kerékpárt!


Bővebb információ: info@malmokvolgye.hu

Interaktív térkép